Вітаю Вас, Гість
Головна » Архів матеріалів

В ці сонячні та погожі осінні дні, коли вся земля вкривається яскравим жовтим листям, відсвяткувала свій прекрасний 95 - річний ювілей шанована всіма людина, відданий своїй справі педагог – Анастопулова Палагея Миколаївна.

            Біографія Палагеї Миколаївни – яскравий приклад того, як людина все життя зростала сама та підіймала до вершин науки й творчості своїх колег і вихованців. Адже вчитель – це не просто професія, це поклик душі і призначення дане Богом. Освітянська праця завжди вимагає невтомного пошуку, високої відповідальності і професіоналізму. Саме ці риси притаманні нашому ювіляру!

            В долі Палагеї Миколаївни переплилися дивовижним мереживом багато подій, які і надихали її, і радували, а інколи ставалось так, що й засмучували. Народилас ... Читати далі »

Переглядів: 773 | Додав: DOLAN | Дата: 02.11.2016 | Коментарі (0)

Так заведено на Україні, що в перший тиждень жовтня у вчителів професійне свято. В теплий осінній день учні Промінівської ЗШ І-ІІ ступенів на чолі з вчителем Покамєстовою О.М. привітали педагогів, провівши вітальний інтегрований урок з різними формами навчальної і виховної роботи на тему: «Учитель спокою не зна, учитель завжди у тривозі». В ході привітання педагоги дізналися свій гумористичний гороскоп на наступний робочий тиждень, перевірили знання з різноманітних предметів, взявши участь у конкурсі «Логічні задачки», відпочили на фізкультхвилинці з поїданням цукерок, посміялися з гумористичних міні-сценок про шкільне життя, класні керівники разом зі своїми молодшими класами взяли активну участь у жвавих конкурсах та іграх, а старші учні були задіяні в флешмобі. Концерт супроводжувався піснями, віршами на честь вчителів, а також привітаннями та щирими побажаннями всього найкращого. Свято пройшло в теплій та дружній атмосфері і обов’язково ще на довго з ... Читати далі »

Переглядів: 587 | Додав: DOLAN | Дата: 19.10.2016 | Коментарі (0)

В рамках відзначення Міжнародного дня пам’яті жертв фашизму (22 вересня 2016 року) в Промінівській ЗШ І-ІІ ступенів, вчителем історії Литвиненко С.І. була організована зустріч з Шевченко Ольгою Федорівною, яка в роки Великої Вітчизняної війни була насильно вивезена до Німеччини. Під час зустрічі Ольга Федорівна дуже цікаво та змістовно поділилася своїми спогадами з учнями школи про  тяжкий і страшний час перебування в Німеччині. Зі сльозами на очах старенька розповіла про нелюдське ставлення німців до репатрійованих хлопців і дівчат. Учні з захопленням слухали бабусю, були вражені та розчулені розповіддю про минувшину. Після її оповіді, в знак пошани, з побажанням міцного здоров’я та довголіття, Ользі Федорівні був вручений пам’ятний подарунок та квіти.

... Читати далі »

Переглядів: 350 | Додав: DOLAN | Дата: 28.09.2016 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 5 6 »